Jdi na obsah Jdi na menu
 


Závěrečná kmenová rada část 1.

9. 5. 2014

Závěrečná kmenová rada

Proslovy hráčů

 

Danny

Zdárek Na začátek chci samozřejmě poděkovat Adamovi, za to, že jsem si mohl tuto hru zahrát. Ze začátku jsem si vůbec nemyslel, že to dotáhnu až na FTC. Ale jsem tu, ikdyž podle některých neoprávněně.

Teď ke hře z MÉHO pohledu:)
Na začátku jsem si s nikým nějak nepsal a když už, tak jenom takový ty seznamovací formality. Bylo mi jasný že tu už nějaká aliance bude, a že já do ní očividně nepatřím Nějak jsem se s tím smířil a spoléhal na to, že budeme pořád vyhrávat imunity (což se povedlo). V průběhu hry nám (mě, Lorince a Turkiš) napsal Stevie s Davidem, že mají alianci se zbývajícími členy kmenu, ale že se znají s lidmi z druhého kmene a to by mohlo dělat špatně. Tak jsme se domluvili, že když by jsme šli na radu, tak je vyhodíme. Když bylo promíchání, tak jsme se oddělili tak, aby jsme my zůstali pohromadě. Po vyřazení Ozzyho a Matta se náš kmen v plném počtu dostal do sloučení.Bylo by to v našem kmenu 5 na 4, ale nikdy nevíš a tak jsme využili toho, že se Lorinka zná s holkama a přetáhla je na naší stranu. Vypadl Langy. Ani nevím proč jsme ho vlastně vyřadili, ale asi proto, že pak byl čím dál tím víc neaktivní Vyřazení Langyho odstartovalo moje lhaní a ''přebíhání'' ze strany na stranu, to přebíhání jsem dal do uvozovek, protože já jsem celou dobu byl se svou aliancí a ty jsem nikdy nepodrazil a to lhaní: No já prostě takový sem, že radši budu lhát, než abych měl problémy před vyřazením někoho. Poté vypadl David, což vůbec nebylo plánované. Nebýt tý falešný imunity, tak je vše uplně jinak. Ztratili jsme jednoho člena z naší aliance, takže by byla blbost teď vyhodit Fergie a tak jsme vyhodili Freedoma. Nebral jsem , že jsi hrozba jenom tady..ale tohle už jsem si o tobě myslel, když jsi hrál u Cubbiho. Po vyřazení Freedoma jsme hlasovali pro Fergie, ikdyž jsem se divil, že mi kluci pořád věřili, když už jsem jim dvakrát lhal. No, poté šel Cutt. Nevím proč, ale s ním jsem si nejvíc rozuměl, nevím jak on semnou:D Ale jako u jedinýho mi bylo líto, když jsme ho vyhodili. Poslední, kdo nám zbýval byl Rich. Hlavní bylo aby nevyhrál imunitu, což se nakonec povedlo, ikdyž to bylo fakt o kousek. Jak už psal Stevie, tak jsme se rozhodli vyhodit nejdřív Lorinku, protože měla větší šanci vyhrát imunitu. Při poslední výzvě jsem si říkal, že kdybych vyhrál tak by bylo dobré zbavit se Stevieho a jí do finále s holkama. Ale imunitu vyhrála Nikk a já byl celkem pos.anej z toho abych nevypadl těsně před branami finále. Pořád jsem mě šanci hlasovat s Nikk proti Steviemu, ale nakonec jsem hlasoval pro Turkiš, protože si prostě myslím, že si tu zaslooužila být míň než Stevie.

Snad vám to stačí a snad vám to k něčemu pomůže:) Jsem ready na vaše otázky




Stevie

Tak a je to tady. Den D. Samozřejmě děkuji Adamovi, že mi umožnit si hru zahrát. Byla to paráda a já si hru užíval každý den. Nyní, než se do mě pustí porota, tak se pokusím Vám říct vše, co se událo během mé hry. Hlavně bych chtěl připomenout, že se jedná pouze o „online Survivor“. Tak teda začněme. Když jsem se o hře dozvěděl, moc mě nelákala a já se do ní nehlásil. Postupem času sem se přeci jen rozhodl a na poslední chvíli se přihlásil. Potom jsem se koukl na hráče, kteří budou hrát a uviděla Davida, kterého ZNÁM a okamžitě jsme se dohodli, že si budeme pomáhat. Potom, asi tři dny před startem se mi ozval i Rich a nabídl mi alianci. No odmítli byste? Před začátkem hry? Hra teda začala a já s Richem jsme se spojili s Cuttem a Freedomem a slíbila si TOP 4. A taky, že se ze začátku budeme jistit. Jenomže to jsme ani nemuseli, vyhrávali jsme imunity jednu za druhou. Zlom přišel, když jsem na Exilu a došlo k twistu. Rich, Cutt i Freedom odešli a já zůstal s Davidem sám. Po vyřazení Ozzyho jsem se spojil s Dannym a Turkiš. Poté nastalo sloučení a přišel nejdůležitější moment hry. Danny mi napsal, že ho chce Freedom, Cutt a Langy do čtyřky, ale že ODMÍTL. Tím mi dal jasně najevo, že chce se mnou hrát. Podařilo se nám vyřadit Langyho a nabourat plány jiným. Potom zase přišel jeden z horších momentů. Věděli jsme, že David má imunitu a chtějí se ho zbavit. Rozhodli jsem se, že pro něj zahlasujeme a on použije imunitu a vypadne tuším Fergie. Ale imunita byla falešná a já defakto vyřadil svého nejbližšího hráče. Následovalo vyloučení Freedoma o kterém jsem věděl, ale já pro něj nehlasoval. Věděl jsem však, že hlasů pro něj bude dost. Potom přišlo vyloučení Fergie, které taky muselo být, aby náhodou nevznikla aliance holek. Tímto odešel největší fanoušek a fanynka Survivoru . Zbylo nás tedy 7 a já potřeboval čtyři hlasy abych vyřadil Cutta, ze kterého mám, nevím proč obrovský respekt. Naštěstí ( pro mě ) jsem hlasy na své straně měl a Cutta se podařilo vyřadit. Zůstalo nás tedy 6 a já s Dannym jsme věděli, že nás čeka poslední těžká zkouška – Rich. Ten ale imunitu nevyhrál a holky souhlasily hlasovat pro něj. Ano porušil sem spojenectví s Richem a opravdu jsem měl špatné výčitky svědomí. TOP5 – Tady už šlo do tuhého a my se rozhodli pro Lorinku, protože jsme si mysleli, že má větší šanci než Nikk vyhrát poslední imunitu. ( ANO jak to v Survivoru chodí, zpletli jsme se ). Když Nikk vyhrála imunitu, věděli jsme, že plánované finále já-Danny-Turkiš nebude. Nikk nechtěla ani neznačit pro koho bude hlasovat a tak jsem se rozhodoval jestli s Dannym hlasovat pro Turkiš nebo opačně. Rozhodl jsem hlasoval pro Turkiš, protože mám pocit, že Danny hrál akčnější hru. No a tak vznikla finálová trojka neboli TOP3 – Já, Nikk a Danny.

Na závěř mám pár vět pro každého s poroty.

Langy – Moc jsme spolu nehráli, jen pár komentů na úvod, potom jsi odešel do druhého kmene. Nápad vyřadit tě měl tuším David.

David – Měli jsme cíl, že spolu budeme ve finále, ale falešné imunity nám to zhatily. Nejbližší spojenec

Freedom – Největší fanda Survivora, jsem rád, že jsem tě potkal. Doufám, že mi pomůžeš koupit nějaký buff. Přeji ti hodně štěstí v dalších hrách.

Fergie – Škoda, že jsme nebyli spolu v kmeni, moc bych si to přál a chtěl s tebou hrát. Snad mi to někdy splní. Jsi moc fajn holka a doufám, že si spolu nejen o Survu budeme psát dál.

Cutt – No, teď už můžu říct, že jsem se tebe bál nejvíc. Strašný chytrý hráč. Vyřadit tě bylo těžké, ale byla to pro mě největší úleva. Hodně štěstí s výškou.

Rich – Ach Richi, doufám, že mě nezavrhneš a nadále se se mnou budeš bavit. Jsi zvláštní hráč a to nemyslím ve zlém. Bez tebe by Survivor nebyl ono. Hodně štěstí v dalších hrách kamaráde. Jo a díky za pexeso, hraji ho celkem často

Lorinka – Moc fajn holka, jsem rád, že jsem tě poznal.

Turkiš – Nejdůležitější osoba v mojí hře? Možná ano. Její důvěra byla na 110% a já si byl vždy jist, že bude hlasovat tak jak potřebuji já. Moc se omlouvám za vyřazení těsně před finále, takové rozhodnutí jsou nejhorší. Snad se nezlobíš. Řekla by si před začátkem hry, že skončíš čtvrtá? Hodně štěstí v životě

A teď mojí protivníci

Nikk – Komentáře s tebou = nezapomenutelné, slíbil jsem ti, že pro tebe nikdy nebudu hlasovat a nakonec i když ano, nečekaně, jsem to dodržel.

Danny – Můj parťák ve finiši hry. Docela koukám, že jsme se nikdy neotočili proti sobě. Asi nás sblížil SAW na Prima Cool.

Tak a teď hurá do mě! Odpovídat budu pravdivě a snad budeme hlasovat srdcem a ne hlavou.


 

 

Nikk

Takže je to tady.. velké finále.. Myslím, že každý z nás si představoval finálovou trojku trochu jinak, ale dopadlo to tak jak to dopadlo a už s tím nic nenaděláme:).. Tak a teď vzhůru na hru z mého pohledu.. Začalo to všechno tím, že mi o hře řekla Fergie.. Survivor znám takže sem do toho šla.. A takhle vlastně vzniklo naše spojenectví Já, Fergie a Lorinka, bylo to to nejednoduší když sme všechny 3 ze stejné třídy.. No kdo by tohle spojenectví odmítl?.. Potom se začínal pomalu, ale jistě blížit začátek hry a náš kmen prohrál výzvu o imunitu a mi museli někoho vyřadit.. Bylo to snadné vyřadily jsme zkrátka toho, kdo se hry nejméně účastnil.. Tedy Vendu.. s tím všichni souhlasili.. Postupem času sem měla několikrát namále, ale vždycky se mě Fergie pokoušela zachránit a dokonce úspěšně, to byl taky důvod, proč sem byla tak naštvaná, když ji vyřadili.. zkrátka ona toho pro mě udělala tolik (pro mou záchranu) a já sem nemohla udělat nic.. strašný pocit.. Ale zpátky ke hře.. Po výměně zástupců kemnů jsem měla velký strach z vyřazení, zvlášť po tom, co vypadl Cajky.. Zkrátka po zradě Langyho, který měl dohodu s Fergie.. Časem sem si začala psát s některými lidmi z Antichity a zjišťovala, že vlastně nejsou až tak špatní.. Všechno zatím vycházelo a já si pomalu začínala myslet, že dohodnutá Final 3 Já Fergie a Lorinka bude.. Ale všechno se začalo hroutit po vyřazení Davida sem věděla, že něco není v pořádku a začínají se už ostatní pomalu ohlížet po hrozbách.. mě nic naštěstí nehrozilo, ale měla sem strach o Fergie jakožto o mého spojence.. Potom šel Freedom a já tušila, že jako další nejspíš půjde Fergie, ale věřila sem ostatním a nevěděla, že mi lžou i když v Survivoru je to normální.. Po vyřazení Fergie jsem byla naštvaná na spoustu lidí hlavně protože nedrželi slovo a nebyli ani ochotni mi říct, že půjde Fergie.. proto to byl pro mě takový šok.. Potom sem si začala psát s Richem a dohodla se s ním, že pro něj nikdy nebudu hlasovat a pokusím se mu pomoct jakožto spojenci, zkrátka mi pomohl a já mu to dlužila:).. A při další radě vypadl.. Potom vypadla Lorinka, což jsem nepochopila.. zasloužila si být ve finále víc než Turkiš.. A tak padla další dohodnutá Final 3 Já, Lorinka a Stevie.. A dál už to bylo jen ,,o štěstí'' vyhrála sem ,,štěstím'' imunitu a podle některých jsem se neprávem dostala do finále jako ,,ocásek'' přiznávám, že moje hra nebyla zrovna nejlepší, ale co třeba taková Turkiš, která se sotva účastnila výzev?.. Nebudu to dál rozebírat a házet špínu na ostatní radši důstojně prohraju než neprávem vyhraju;):).. Na závěr bych chtěla poděkovat Adamovi, že sem si mohla tuto hru zahrát, užít si hru a poznat několik úžasných lidiček:) a chtěla bych ještě před koncem mé závěrečky poděkovat hned několika lidem (: David - Byl jsi dobrej spoluhráč, skvělej spojenec a fajn kamarád a nehlasoval pro mě jak si slíbil:) Rich - Díky za to, že si mi napsal a já měla možnost poznat někoho tak úžasného jako si ty a hlavně za to, že si dodržel slovo a nehlasoval pro mě;) Fergie - Kdybych ti měla poděkovat za všechno, co jsi po mě udělala byly by jsme tu celou noc než bych to napsala, ale děkuji ti už jen za to, že se mi mi řekla ať si s tebou zahraju Survivor a seznámila mě s touto online verzí:) a za to, že si byla úžasná spojenkyně a nepodrazila mě:) Hrát Survivor vedle tebe bylo moc cajk:) Lorinka - Tobě bych mohla říct prakticky to samé to, co Fergie.. Díky!:) Stevie - Díky za všechno, co si pro mě ve hře udělal (ty víš) a za to, že si mi napsal, zkrátka na ty chaty s tebou nikdy nezapomenu ani kdybych chtěla:) Mám tě ráda:') Slíbila sem, že pro tebe nebudu hlasovat a ty pro mě.. Děkuju, že si to dodržel!:) A na závěr bych chtěla říct, že nehlasovat je sice ubohé a zbabělé, ale ubožejší je to slyšet od lidí, kvůli kterým sem nehlasovala, protože sem jim slíbila, že proti nim nikdy nepůjdu:).

 

 

Proslovy porotců

 


Fergie

Hi Guys,
Gratuluju k finálové 3. Chci Vám říct, že ještě nevím pro koho hlasovat. Ve finále mají být soutěžící, kteří si to zaslouží, ale já je tu nevidím. Taky jsem byla ve finálové trojce neprávem s úžasnou hráčkou a s hráčem, který si to podle mě nezasloužil stejně jako já. Asi se divíte jak to, že jsem si to nezasloužila. No protože jsem se táhla s někým silnějším a nehrála jsem. A přesně to je i tu. Bohužel tu ale nevidím úžasného hráče Dobrý jo, ale úžasný ne a to mě mrzí
PS: Myslím, že by tady měl sedět Freedom a já




Freedom

Zdravim lidi, blahopřeju k účasti ve finále.

Vždycky jsem býval zastáncem toho, aby na vašich místech seděli ti nejlepší z nejlepších. Připadám si už jako rarita. Jako jediný hráč nebo minimálně jeden z mála, který chce jít za každých okolností do finále s těmi, kteří si to skutečně zaslouží. A ne s těmi, proti kterým to bude mít snadné. Opravdové umění je totiž porazit toho, kdo může stejně dobře porazit vás, víte? Vzít do finále někoho, kdo nic nedělal a říct si, že proti tomu člověku to bude sranda, umí každý blbec. Mrzí mě, že tato situace nastala i teď. Podle mě jediný, kdo z vás tří něco předvedl, je Stevie. Našel si na začátku fungující alianci, po sloučení se zbavil hrozeb, připsal si výhru v soutěži o imunitu a zařídil si to tak, že nedostal za celou hru jediný (!) hlas. Na druhou stranu Chyba podle mě neškodně proplouval až do sloučení (protože v kmenové fázi se s nikým z většiny, která byla v alianci, nějak zvlášť nebavil), kde stačilo, aby mu někdo řekl, že jsem ohromná hrozba, které je potřeba se zbavit. Hlavně, když to nebude on. To samé platilo později i o Fergie, o které mi před mým vyloučením psal, že s ní má větší šanci. Dal jí hlas, protože mu bylo řečeno, že je hrozba a mohla by s holkama vytvořit dívčí alianci. Následně přeběhl zase zpátky ke Steviemu a vyhodil Cutta. Prostě sem-tam strategie, bez námahy hrát na porotu a přesvědčit ji alespoň odpověďmi na kmenovce, že jsem nebyl pouze ten, co byl vozen za ručičku, ale dokázal i sám používat hlavu. Ono totiž vyhrávat soutěže o imunitu není zárukou výhry celkově. Napadlo to někdy někoho z vás? Nebo máte všichni tak primitivní myšlení, že vám stačí říct: "Ten (ta) je hrozba, protože vyhrál(a) imunitu - musí jít?".
Nikk je naopak v tomto ohledu jasná. Sama o sobě to napsala na poslední radě a já ji v tomto tvrzení musím pouze utvrdit. Ve finále si prostě být nezaslouží. Navíc podle toho, co mi bylo řečeno od ostatních porotců, tak ani po vyřazení nejbližších spojenců nebyla schopna hrát sama za sebe. Výhru v poslední soutěži o imunitu fakt nelze považovat za snahu za celou dobu hry.

Takže lidi, došli jste do finále různými způsoby a v pátek čekejte moje otázky. Nejsem ještě rozhodnutý, komu svůj hlas dám a proto nějaké zdánlivé prognózy nebo názory, že ten nebo onen si to nezaslouží, neberte na vědomí a připravujte se svědomite. Hodně štěstí všem!




Rich

A je to v rukách poroty. Ale kdo se nám dostal do finále. Hráčka která prošla hrou bez pro všimnutí, hráč co přebíhal tak často že po něm zůstanou jěště do série 34. stopy a hráč co lhál všemu co mu přišlo před oči. Tak jak tuto situaci vyřešit? Upřímě bych místo dvou těchto finalistů viděl zde hráče co hráli čestně a nemuseli se uchýlit ke lži. Třetího hráče bych vybral podle aktivity. Ale dostali jste se do finále VY a k tomu je vám potřeba pogratulovat. Nikk, Stevie a Danny připravit, pozor je tu Vaše poslední šance.



Turkiš

Ahoj lidi:), nejdříve vám chci poblahořát k finále. Jako jediní jste prošli celou hrou a teď tu sedíte, abyste přesvědčili porotu, že si zasloužíte vyhrát. Myslím, že jste mohli hrát líp a pár lidí z poroty by si zasloužil tu sedět, ale bohužel byli vámi (i mnou) vyřazeni. Teď chci každému z vás něco říct. Nejdříve k Nikk. S tebou jsem ani jednou nemluvila, ale podle mě jsi vůbec nehrála a měla jsi štěstí, že jsi vyhrála tu poslední imunitu. A budeš se muset opravdu hodně snažit jestli chceš získat můj hlas. Danny, ty jsi sice hrál nějakou hru, ale nezdálo se mi, že by byla nějak dobrá. Vím, že zrovna já nemám, co říkat, ale je to můj názor. A jestli chceš můj hlas, tak se snaž při otázkách. Tak a nakonec Stevie. U tebe se mi zdálo, že jako jediný z finálové trojky jsi hrál dobře. Měl jsi nějakou strategii a dobrou alianci, která tě nikdy nepodrazila. Takže jsi se mohl dostat do finále. Podle mě si výhru zasloužíš nejvíc. To je asi vše. A připravte se na otázky;).



Langy

Tak tedy vy tři. Já budu krátký a stručný. Až na Stevieho tady měli sedět úplně jiní lidi. Přesto však máte šanci. Takže si počkejte na otázky a doufejte že mě přesvědčíte.



David

Čágo belo Gratuluju všem třem,všichni tady sedíte poprávu a zaslouženě Hráli jste,jak ste hráli a já jsem o hlasu rozhodnutý takže Čágo

 

Cutt

Všem třem vám gratuluju, protože se vám povedlo to, co se zbývajícím 15ti hráčům nepovedlo. Řeknu to narovinu, rozhoduju se jen mezi Dannym a Steviem. Oba jste hráli jinou, ale dobrou hru. Sám jsem zvědav, jak to dopadne. Přeju vám všem hodně štěstí.

 

(Lorinka ještě neposlala proslov, případně dodám později)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář